Hotel Royal TETOVO Macedonia

In the periphery of Tetovo, near Aquapark pool you can find hotel Royal.

Hotel Royal TETOVO Macedonia

The most suitable place for some moments of intimacy.

Hotel Royal TETOVO Macedonia

An ideal place to find tranquility, a wonderful environment, fresh air, the restaurant with a rich and manifold menu.

Hotel Royal TETOVO Macedonia

For some hours intimacy there are rooms from 13-15 euro, while if you would like to spend the night you will find rooms for 16, 20 and 30 euro

Hotel ROYAL Tetove

Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro.


Hotel ROYAL Tetovë

Në periferi të qytetit të Tetovës, në afërsi të pishinës Aquapark dhe në afërsi të të dy universiteteve të Tetovës, ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi më i përshtatshëm dhe me diskrecion për pak çaste intime.
Një vend ideal për të gjetur qetësinë,ambienti i mrekullueshëm dhe me shumë gjelbërim, ajri i pastër, bari që punon 24 orë.

Salla e konferencave me kapacitet 30 – 35 persona, ju ofron mundësinë grupeve, shoqatave dhe institucioneve të ndryshme për të organizuar konferenca, takime, trajnime dhe aktivitete të tjera.

Për disa orë çaste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse për te kaluar një natë dhoma nga 16,20 dhe 30 euro.

Kontakt telefonat:
070 537 313

070 209 571

In the periphery of Tetovo, near Aquapark pool you can find hotel Royal.
The most suitable place for some moments of intimacy.
An ideal place to find tranquility, a wonderful environment, fresh air, the restaurant with a rich and manifold menu.
For some hours intimacy there are rooms from 13-15 euro, while if you would like to spend the night you will find rooms for 16, 20 and 30 euro.
Contact numbers:
070 537 313
070 209 571Hotel ROYAL Tetove - Hotel Royal TETOVO Macedonia
Ne periferi te qytetit te Tetoves,ne afersi te pishines Aquapark ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi me i pershtatshem per pak caste intime.
Nje vend ideal per te gjetur qetesine.ambienti i mrekullueshem,ajri i paster,restorani me nje meny te shumellojshme dhe te pasur.
Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro.
Kontakt telefonat:
070 537 313
070 209 571

In the periphery of Tetovo, near Aquapark pool you can find hotel Royal.
The most suitable place for some moments of intimacy.
An ideal place to find tranquility, a wonderful environment, fresh air, the restaurant with a rich and manifold menu.
For some hours intimacy there are rooms from 13-15 euro, while if you would like to spend the night you will find rooms for 16, 20 and 30 euro.
Contact numbers:
070 537 313
070 209 571
Hotel ROYAL Tetove - Hotel Royal TETOVO Macedonia
Ne periferi te qytetit te Tetoves,ne afersi te pishines Aquapark ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi me i pershtatshem per pak caste intime.
Nje vend ideal per te gjetur qetesine.ambienti i mrekullueshem,ajri i paster,restorani me nje meny te shumellojshme dhe te pasur.
Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro.
Kontakt telefonat:
070 537 313
070 209 571

In the periphery of Tetovo, near Aquapark pool you can find hotel Royal.
The most suitable place for some moments of intimacy.
An ideal place to find tranquility, a wonderful environment, fresh air, the restaurant with a rich and manifold menu.
For some hours intimacy there are rooms from 13-15 euro, while if you would like to spend the night you will find rooms for 16, 20 and 30 euro.
Contact numbers:
070 537 313
070 209 571Hotel ROYAL Tetove - Hotel Royal TETOVO Macedonia
Ne periferi te qytetit te Tetoves,ne afersi te pishines Aquapark ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi me i pershtatshem per pak caste intime.
Nje vend ideal per te gjetur qetesine.ambienti i mrekullueshem,ajri i paster,restorani me nje meny te shumellojshme dhe te pasur.
Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro.
Kontakt telefonat:
070 537 313
070 209 571

In the periphery of Tetovo, near Aquapark pool you can find hotel Royal.
The most suitable place for some moments of intimacy.
An ideal place to find tranquility, a wonderful environment, fresh air, the restaurant with a rich and manifold menu.
For some hours intimacy there are rooms from 13-15 euro, while if you would like to spend the night you will find rooms for 16, 20 and 30 euro.
Contact numbers:
070 537 313
070 209 571