Hotel Royal TETOVO Macedonia

In the periphery of Tetovo, near Aquapark pool you can find hotel Royal.

Hotel Royal TETOVO Macedonia

The most suitable place for some moments of intimacy.

Hotel Royal TETOVO Macedonia

An ideal place to find tranquility, a wonderful environment, fresh air, the restaurant with a rich and manifold menu.

Hotel Royal TETOVO Macedonia

For some hours intimacy there are rooms from 13-15 euro, while if you would like to spend the night you will find rooms for 16, 20 and 30 euro

Hotel ROYAL Tetove

Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro.

Slideshow
Hotel ROYAL Tetovë

Në periferi të qytetit të Tetovës, në afërsi të pishinës Aquapark dhe në afërsi të të dy universiteteve të Tetovës, ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi më i përshtatshëm dhe me diskrecion për pak çaste intime.
Një vend ideal për të gjetur qetësinë,ambienti i mrekullueshëm dhe me shumë gjelbërim, ajri i pastër, bari që punon 24 orë.

Salla e konferencave me kapacitet 30 – 35 persona, ju ofron mundësinë grupeve, shoqatave dhe institucioneve të ndryshme për të organizuar konferenca, takime, trajnime dhe aktivitete të tjera.

Për disa orë çaste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse për te kaluar një natë dhoma nga 16,20 dhe 30 euro.

Kontakt telefonat:
070 537 313

070 209 571