InfoHotel ROYAL Tetovë

Në periferi të qytetit të Tetovës, në afërsi të pishinës Aquapark dhe në afërsi të të dy universiteteve të Tetovës, ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi më i përshtatshëm dhe me diskrecion për pak çaste intime.
Një vend ideal për të gjetur qetësinë,ambienti i mrekullueshëm dhe me shumë gjelbërim, ajri i pastër, bari që punon 24 orë.

Salla e konferencave me kapacitet 30 – 35 persona, ju ofron mundësinë grupeve, shoqatave dhe institucioneve të ndryshme për të organizuar konferenca, takime, trajnime dhe aktivitete të tjera.

Për disa orë çaste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse për te kaluar një natë dhoma nga 16,20 dhe 30 euro.

Kontakt telefonat:
070 537 313

070 209 571
View Hotel Royal in a larger map